nacht - club en label

hallo@nacht.be   ︎   ︎


STELPLAATS
Diestsepoort 15, 3000 Leuven
nacht is jouw nachtelijke vervoering in de rand van Leuven.
waarbij het ruwe en het intieme elkaar ten dans vragen.

nacht brengt maandelijks een clubavond met elektronische muziek door een weloverwogen selectie lokale & (inter)nationale artiesten in een iconische locatie dichtbij het station van Leuven.

nacht is een feestreeks︎︎︎

nacht is een label︎︎︎
nacht is er voor iedereen ︎︎︎

Een nacht waarin we samen een diepe psychedelische reis maken richting een apotheose van techno. Licht, donker en alles daar tussenin. We verwelkomen de Italiaanse grootmeester Marco Shuttle, C12 & Mentality resident Phanom en Hendrik en Ridoe van het platform Deep Space Series.

Een nacht waarin subtiele, warme (en een tikje trippy) house de bovenhand neemt en de muziek voor zichzelf spreekt. Een namiddag en avond heerlijk zweven langs de rafelranden. Onze eigenste Bjeor opent de debatten, nadien nemen Vlada en ISAbella over in een unieke b2b-sessie.

We openen de dag met een tongstrelende brunch door Victoria Werle onder muzikale begeleiding van Alex Sourbis (LYL / Kiosk Morning Show). En wat is een brunch zonder wat lekkers in je glas? SIP brengt met een spannende selectie natuurwijn de flessen op je tafel.

︎︎︎ Facebookevent
︎︎︎ Tickets brunch (vanaf 14:00 - ticket voor club included)

Een nacht waarin we eclectische sonische landschappen verkennen. Extatisch en opzwepend. Hier en daar een stevige streep trance. Af en toe omver gewalst door een proggy synthlijn. Een nachtje pompen of verzuipen met de Deen Kasper Marott, de Luxemburgs-Brusselse Gurl en homegrown Kuba’97.

nacht wordt voorafgegaan door een Asian inspired diner met natuurwijn - onder muzikale begeleiding van Dylan Thomas Hayes.

︎︎︎ Facebookevent
︎︎︎ Tickets diner (vanaf 19:00 - ticket voor club included)


tickets - tickets - tickets - tickets - tickets - tickets -

Een nacht waarin we ons in outer space wanen tijdens een samenwerking met onze Den Haagse noorderburen van traumgarten. Bereid je voor op een avond baden in andere dimensies dan de onze. De normale nacht wordt van tafel gegooid en maakt plaats voor een spacey & experimentele labelnight.
Een nacht waarin we de grenzen van onze club opzoeken. We gaan alle richtingen op; zolang het maar snel, sweaty en hot is. UK-born & -based Danielle, manusje-van-alles en Brusselaar in hart en nieren Otis en Leuven-local, soon-to-be legend Basalt voorzien je hart van warmte.

In de nacht kun je ontsnappen van je dagelijkse demonen en je wekelijkse zorgen.

nacht streeft ernaar een safer space zijn waar iedereen ongeremd hun eigen identiteit kan beleven.

Hierbij horen ontegensprekelijk enkele simpele huisregels:

Elke bezoeker stemt expliciet in met de volgende huisregels, en aanvaardt dat het niet naleven van ervan kan resulteren in het weigeren van toegang - ook al heb je een ticket.

1. Het uitoefenen van of dreigen met psychologisch of fysiek geweld wordt op geen enkele manier getolereerd.

2. We verwachten een empatische en respectvolle houding van alle bezoekers

3. Alcohol is ook een drug en kan je gedrag ten opzichte van anderen sterk beïnvloeden. Wees bewust van de gevolgen van gebruik.

4. Uiterlijke kenmerken en gedrag alleen geven niets vrij over iemands genderidentiteit. Vraag naar pronouns.

5. Als je iets ziet, benoem het. Je maakt vandaag deel uit van een community, kijk uit voor elkaar, ook al ken je elkaar niet.

6. Niet iedereen is er akkoord mee om op video of foto vastgelegd te worden. Hou rekening met wat je online post en wie er een bezwaar tegen zou kunnen hebben.

7. Alleen “ja” betekent ja. Vraag altijd om toestemming.

Drugs en eigen drank laat je thuis.

Loopt je nacht - om welke reden dan ook - niet zoals je voor ogen had? Spreek ons aan, stuur of bel ons op +32 485 480 296. Stuur je bedenkingen ook gerust naar safer@nacht.be︎︎︎


Buiten


Alle evenementen van nacht zijn 18+

Hou het rustig buiten.

Ingang énkel langs Diestsepoort / kant station.

Deuren + kassa openen op startuur evenement.

Tickets aan de kassa: €7 > 00:00 > €13.

Binnen


In = in, out = out

Geen cash, enkel bancontact.

Beperkt aantal lockers aanwezig (€2 voor een kleine, €4 voor een grote).

nacht is niet verantwoordelijk voor verlies of diefstal van spullen.

 Roken is binnen verboden. Er is een rokerszone naast de bar.
grafische vormgeving: Lise Leën - fotografie: Jente Waerzeggers nacht is een initiatief van One More Tune vzw (Brusselsestraat 61a, 3000 Leuven - BE 0738.654.307)